Àngel, kuva: Paula Kurunsaari
nimi: Ángel
väri: kyyhkynharmaa valkokirjokilpikonna
rotu: lyhytkarvainen
syntynyt: 5.4.2003
sukupuoli: naaras
isä: Teddy Face (pk kyyhkis vn)
emä: Calendar Girl (lk musta vkkk)
kasvattaja: Laila Finnilä
omistaja: Katriina Hautala & kasv.
Ángela, kuva: Paula Kurunsaari

sukutaulu

kantoi: cremeä, pitkäkarvaista

Laila Finnilän omistama kasvattini lk musta vkkk Anemone's Sheridan oli ollut meillä astutettavana lk keltainen musta Anemone's Ramseksella. Calendar Girl "Tytti" syntyi tästä yhdistelmästä ja Laila piti sen itsellään. Teddy Face oli hieno löytö Korallista, ja sillä hän astutti Tytin. Alondra ja Ángel syntyivät tästä yhdistelmästä 5.4.2003 ja Laila piti ne itsellään. Muuton vuoksi Laila joutui luopua lemmikeistään, joten Ángel, Alondra ja Biancan sisko Bethany sekä Q-ukko ja Delfoin Åmbrosia muuttivat meille.

Ángelin ensimmäinen poikue teetettiin Lailan omistamalla Anemone's Leevillä (pk kyyhkis) jo ennen tyttöjen muuttoa meille. Siitä meille muutti upea pk kyyhkis vkkk Bianca. Syksyllä syntynyt Bianca kuitenkin katosi jo ensimmäisenä talvenaan seinän sisään... Biancalle oli rakennettu hieno kaksikerroksinen kaappihäkki eläinhuoneen nurkkaan. Sen onnistui kuitenkin syödä itsensä eläinhuoneen seinän läpi. Kauan tyttöä odoteltiin. Teimme ansoja, pidimme ruokaa seinään jyrsityn reiän edessä, ostin jopa elävänä pyydystävän hiiren loukun, mutta Biancaa ei enää koskaan kuulunut. Mutta onneksi Biancan sisko Bethany sitten tosiaan muutti meille samalla kun Ángelkin.

Teetin sitten itse Ángelille toisen poikueen lk musta Anemone's Aragornilla, jonka emo epjyVV-02 Anemone's Ambrosia (lk musta vkkk) oli ollut yhtä upea kilpikonna, kuin mitä Angel, Alondra, Bethany ja etenkin Bianca olivat olleet. Yritin kai "tehdä" uuden Biancan... Tai Ambrosian? ;)

Poikue syntyi 18.2.2004. Mutta siihen syntyikin vain yksi musta vkkk kahdeksasta, Anemone's Felizia, joka muutti Nikean marsulaan. Lähes kaikki poikaset olivatkin cremejä valkonauhaisia!!!! Nooh, sattuuhan sitä... Onhan molempien suvussa cremeä, tosin aika kaukana, mutta sellainen se creme on. Se tulee vaikka kuinka kaukaa, jos on tullakseen. Kaikilla cremeillä oli kaunis sävy, mutta yksi oli hienolla nauhallaan ylitse muiden ja se oli lyhytkarvainen uros Anemone's Feenix. Valitettavasti Ángel jouduttiin lopettamaan jonkin patin vuoksi 8.7.2004.

Ángel & poikaset, ylimmäisenä Feenix

Ángelin tytär om. Kimmo Saarenmäki