*Anemone's Amidala*

kutsumanimi: Amidala
syntymäaika: 19.7.2004
sukupuoli: naaras
rekisterinumero:
rotu: satiini
väri: p.e.white
isä: Nikean Taco (engl.crest p.e.white)
emä: Nikean Lilja (sk p.e.white)
kasvattaja: Katriina Hautala
Amidala pariviikkoisena

Amidala siskoineen syntyi 19.7.2004 Nikean Tacolle ja Nikean Liljalle. Amidala on väriltään p.e.white ja kauan odotettu satiini. Amidalalla on korvissa taitteet kuten vanhemmillaan, mutta ajattelin, että se on nyt pieni paha, kun vaan saa satiinia. ;) Taitteet saa kyllä jalostuksella pois. Amidala-nimi tulee muuten Tähtien Sodasta. Se on niissä uusissa alkupäähän tarkoitetuissa jaksoissa teinikuningatar, johon vanhojen osien pääpaha Anakin Skywalker rakastuu vastoin jedivalaansa. Amidala on vanhojen osien päähenkilöiden, Luken ja Leian äitee. ;)

Amelia vastasyntyneenä Amidala vastasyntyneenä Amalia vastasyntyneenä

Anemone's Amalia oli myös varattu ja poikueen paras, vaikka kuvassa onkin aika hassussa asennossa. Se kuitenkin menehtyi viikon vanhana ilmeisesti sydämen vajaatoiminnan vuoksi. Anemone's Amelian omistaa Satu Rousu. Tytöt ovat vaaleasinipohjaisissa kuvissa vastasyntyneitä.

Amelia pariviikkoisenaPariviikkoisena otetuissa kuvissa tytöt opettelevat poseeraamaan näyttelylaudalla. Ylhäällä on Amidala ja alhaalla Amelia "Nöpö".

Queen AmidalaAmidala ehti olla kaksi kertaa virallisessa. Ensimmäisessä 2.10.04 Seinäjoen näyttelyssä Hanna Lahtinen laittoi Amidalalle ROP1 ja KuMan. Toisessa näyttelyssään Amidala oli Jens Lindgrenin arvostelemana. Siinä Amidala ei menestynyt muistaakseni, koska se jäi aika pienikokoiseksi ja oli jo 8kk. Ja ei mun marsut kyllä muutenkaan ikinä pärjää Jenssin arvostellessa. xD Tässä kuvia, jotka on otettu Amidalasta Seinäjoella Raviskan näyttelyssä:

Amidala

Taco-iskä, Nöpö ja Amidala:

Taco, Nöpö ja Amidala Taco, Nöpö ja Amidala

Ja Lilja-äiskäkin oli päässyt paikan päälle:

Taco, Nöpö, Lilja ja Amidala

Lisää kuvia ja arvostelut tulee myöhemmin.

Amidala ehti saada 12.7.2005 yhden poikueen elämänsä aikana Lumiukon kanssa. Lumiukko olikin yllättäen satiinikantaja ja Amidalalle syntyi pieni tytär, joka sai sitten Star Wars -perinteellä nimekseen Princess Leia. ;) Leialla on upeat lerppukorvat, mutta pitempi nenä kuin emollaan.

Leia

Amidala-parka nukkui pois ihan liian aikaisin. Se menehtyi elokuussa, kun oli tosi lämmintä ja juomapullo oli tukkeutunut. Ei se kauan ollut ollut tukkeutuneena, kun sen huomasin. Muut lauman marsut eivät olleet onneksi millänsäkään, mutta hentoinen Amidala nukkui pois, vaikka koitin juottaa sitä.