Andien Forestspy

Marsun Tietopaketti
Rotu & väri
sk black tan
Sukupuoli
Uros
synt. pvm
3.6.2002
Rek. nro
M333-02
Kasvattaja
Anneli Ceder

Sukutaulu
Isä: Danfox

Rotu & väri: sk lilac tan

Rek. nro:  -

Kasvattaja: Dan Thomas, UK

I: -

Rotu & väri: -
Iii: -
Rotu & väri: -
Iie: -
Rotu & väri:  -
Ie: -

Rotu & väri: -
Iei: -
Rotu & väri: -
Iee: -
Rotu & väri: -
Emä: MeT's Tan Tambourin

Rotu & väri: sk black tan

Rek. nro: -

Kasvattaja: Margaret & Tony Carver UK
Ei: -

Rotu & väri: -
Eii: -
Rotu & väri: -
Eie: -
Rotu & väri: -
Ee: -

Rotu & väri: -
Eei: -
Rotu & väri: -
Eee: -
Rotu & väri: -
 

Tuo ylhäällä oleva on Forestin sivu siinä muodossa, missä se oli, kun Forest oli Rivendell's Minna Siirilän nyk. Passiniemen marsu. Tässä taas on meikäläisen omaa sekamelskaa.

Forest tuli meille alunperin vain astumaan pari naarasta: Julian ja Pimun. Sitten sovittiin Minnan kanssa, että Forest jäisi meille sijoitukseen, koska hänellä ei ollut sille käyttöä, löytyyhän tätä sukua yhden jos toisenkin tan-marsun papereista. Loppujen lopuksi Forest jäi meille kokonaan. (: Se oli tosi kiva uutinen, sillä olimme jo kovin kiintyneet siihen ja jos en olisi ollut niin hidas tekemään päätöksiä, niin ehkä se olisi päätynyt meille joka tapauksessa, koska olin aikeissa ottaa Kirsin black tanit hänen lopetettuaan tan-kasvatuksen, mutta Minna ehti ensin. ;) Forest päätyi siis Minnalle Kirsiltä. Ja Kirsille Forest oli kaiketi tullut suoraan Andien marsulasta. Nooh, Forest on päässyt lopulliseen kotiinsa, jossa se saa viettää elämänsä loppuun asti. (:

Julia, Pimu ja Forest

Forestin lapset syntyivät. No, onhan sillä niitä tietenkin jo ennestäänkin, kuten meidän black fox Mimosan Öinen Tähti. Forestin ensimmäinen poikue meillä syntyi Julialle 12.9.2004 ja siinä oli kaksi lilac tan urosta sekä black tan uros. Toinen poikue syntyi 18.9.2004 ja siinä taas oli kaksi black tan tyttöä, sileäkarvainen ja englannin crest. Tämä sileäkarvainen tyttö Anemone's Belinda jäi meille kotiin.

Forestin pojat Silver of shadows, Spy vs Spy ja Sweet Blue Dream

Vein Forestin viralliseen 2.10.2004 Seinäjoelle ja siellä Hanna laittoi sen Tuomarin Suosikikseen! (: Minna oli silloin vielä Forestin toinen omistajista ja hän esitti pojan. Lisää kuvia näyttelystä täällä.

Forest tuomarin pöydällä Vasemmassa reunassa Minna ja Forest

Forest innostui vanhoilla päivillään hoitamaan pientä luppisvauvaa nimeltä Anemone's Lumihauva. Tässä kuvassa pari on jo isompana. Ne erotettiin sitten kun Lumihauva kasvoi isoksi ja viriiliksi nuoreksi mieheksi... ;) Ja Forest tarvitsi jo omaa rauhaa. Alkoi olla Forestin aika lähteä... :´( Se muuttui marsuenkeliksi 24.8.2005.

Tässä pari netistä bongaamaani linkkiä Forestin jälkeläisten sivulle:

http://personal.inet.fi/koti/parfait.fleur/Mutkun_sivu.htm

http://marsut.kippo.org/view.php?l=default&id=00228