Nikean Poju

Poju tuli meille Hanna Lahtiselta, kun meille tuli Hannalta aika monta valkoista marsuherraa. (: Mulle tuli sitten myöhemmin itselle kriittinen tilanpuute, joten Poju muutti Heinin luokse. Annoin sen Heinille, että se olisi hänellä "tallessa" myöhempää lainaamista varten, kun en olisi halunnut sitä ihan kokonaan päästää käsistään karkuun. ;) Tässä muistoksi Heinille Pojusta ja päin vastoin Pojun vanha sivu Heinin entisiltä marsusivuilta. ;) Heinille tuli hevonen, oli järkevintä vähentää marsuja. Poju tuli sitten takaisin meille.

Nikean Poju
Pojun sain Katriinalta, tosin sitä vastaan, että hän saa sitä joskus lainata :). Se tuli siis Olgan mukana. Ensimmäisen kerran kun pidin kotona Pojua sylissä, niin se purasi minua sormeen :). Mutta ei se ole sen jälkeen muuta kun nuollut, ja onhan se parempi kun että jos se vielä puris... Myös Poju on käynyt mulla ollessaan näyttelyssä, muttei sijoittunut. Mutta mä tykkään siitä, kun se on niin ihana :)
Nimi: Nikean Poju
synt.: 26.7.02
väri: p.e white
rotu: eng.crest
kasvattaja: Hanna Lahtinen
omistaja: Katriina Hautala
Poju molemmissa kuvissa 9.6.04
Suku:

I: FIN MVA Nikean Herra Huu
E: GG-01 FIN MVA Nikean Molla Maija
II: Andien Rock a Billy
IE: Saarelman Maya
EI: N CH Joker`s You Man
EE: Chremidas Helena
III: Andien Sir Harry
IIE: Saarelman Bella Donna
IEI: FIN MVA Malaxis Rolex
IEE: Tikkitakin Simonella
EII: Solsikkans Funky One
EIE: Solsikkans Trinity
EEI: Twins Älliver
EEE: Chremidas Sandra
Takaisin

 

Poju oli tosi mukavan luonteinen marsuherra. Se oli aina nenä pitkällä vastassa, kun häkille meni ja sitä piti rapsutella leuan alta. Poju oli lempeä muita uroksia kohtaan, ainakin itseään nuorempia. Sillä olikin meillä aina kämppis. Heinin luona Poju päästi nuoren risteytyspojan astumaan puolisonsa Päivänkakkaran tämän kiimailtana. Pojua ja Päivänkakkaraa oli yritetty saada hankkimaan jälkikasvua jo jonkin aikaa, niin tottakai juuri sinä iltana, kun Päivänkakkaralla oli tärppäysaika, BB pääsi karkaamaan Pojun häkkiin... Ja poikaset olivatkin sitten jotain ihan muita kuin valkoisia! ;)

Pojulla ehti olla yksi poikue Wendyn kanssa. Poikue syntyi 27.7.2005. Wendy sai valitettavasti raskausmyrkytyksen, joten vauvoistakin kaksi kuoli. :´( Poju-vaari itse nukkui pois myös pian jälkikasvun saamisen jälkeen, 21.8.2005.