*MyWay Miss Greta*

kutsumanimi: Reetta
rotu: sileäkarvainen
väri: grey fox
syntymäaika: 13.9.2003
rek.nro: M28-04
isä: Danfoxy
emä: MeT's Greta
kasvattaja: Minna Lintonen

Reetta 5.12.2005

Reetta tuli meille 5.12.2004 Helsingin Messukeskuksesta. Hellu oli tuonut Reetan ja Mansikan (Dungeons Wild Strawberry) sinne, koska Messarissa oli koirien voittajanäyttelyn lisäksi mm. SMY:n esittelypöytä. Reetta siis matkusti meille Helsingistä kanssani bussilla jonkun vaasalaisen vinttikoiraporukan yhteiskuljetuksessa. Sitä ennen Reetta oli ollut Tirlittanin lilac-kasvatuksessa.

Reetan parhaita puolia ovat sen iso koko, runsas kuvio, hyvät korvat, tasainen luonne ja väri sekä vankka terveys. Toisin kuin miltä kuvassa näyttää, Reetta on aika tumma lilac ja myös sen silmät ovat tummat, joten sen voi tulkita myös greyksi.

Reetta, suolakivi ja Taya elokuussa 2006

Meillä on Reetan jälkikasvua myös Tirlittanin Tan-Ssi. Tanssi-poika on lilac tan ja tuli meille marsujen pet-tuomarikurssilta vuonna 2005. Tan-Ssin kautta meillä on ja tulee olemaankin paljon Reetan lapsenlapsia.

Reetta elokuussa 2006.

Meillä Reetta sai ensimmäisen poikueensa puolitoista vuotta myöhemmin eli 4.6.2006 sille syntyi kaksi poikasta, isänään MyWay Piece Of Advice "Vinkki", joka on englannin crest beige ja nykyään omistaa Henna Ohlgren. Poikaset ovat sileäkarvainen lilac fox uros ja englannin crest grey otter naaras. Tytteli on ensimmäinen laatuaan meidän marsulassa. Ensin luulin sen olevan lilac tan, mutta pian selvisi, että ei se haalistukaan lilaciksi vauvakarvan vaihtuessa ja että ei tuo mahavärikään mikään golden saati red ole vaan pikemminkin buff...

Reetta ulkoilee lapsineen ja kavereineen kesäkuussa 2006.

4.6.2006 - MyWay Piece Of Advice (engl.crest beige)
1. Anemone's Angelique - engl.crest - grey otter - naaras
2. Anemone's Anselmi - sk - lilac fox - uros

Danfoxy
lilac fox, M362-02
Dan Thomas, UK
lilac fox
Dan Thomas, UK
self lilac
Dan Thomas, UK
MeT's Greta
lilac fox
Margaret Carver, UK
black fox
Fred Holmes, UK
slate tan, UK
black tan
Margaret Carver, UK
black fox, UK
self beige, UK

Anemoneniitty.net