*Tirlittanin Salvador*

Salvador 2v kutsumanimi: Salvador
rotu: sileäkarvainen
väri: black tan
sukupuoli: uros
syntymäaika: 24.5.2004
rekisterinumero: M17-05
isä: Mimosan Nokipoika
emä: Emmicas Black Tanya
kasvattaja: A. Kariluoto & H. Hakulinen
† 9.8.2007 helle?

Salvador tuli meille vähän yllättäen 2.10.2004 Seinäjoen näyttelystä, jonne Hellu toi meille muuttavia lilacceja ja kauppasi Salvadoriakin meille, se kun oli Ivanin kämppis. Salvador sitten tosiaan tuli meille. Oli se ihan kiva black tan ja vaikken siihen aikaan vielä tiennyt kasvattavani tarkoituksellisesti black taneja, niin tarvitsin niitä silti lilac -kasvatuksen tueksi.

Salvador 2v

Salvador asustelikin Ivanin kanssa tosi pitkään, mutta Obi-wanista tuli sille uusi kaveri, kun Ivanille tuli morsian. Pojat tulivat hyvin toimeen keskenään, mutta ruoka-aikana saattoivat nahistella, jos kummankin kärsivällisyys loppuu, kun ei ole vielä ehtinyt ruokkimisessa niihin asti. Kaikki marsut ovat sitä mieltä, että juuri heidät pitäisi ruokkia ekana... Tässä pojat makaavat omistavasti maahan levittämiensä pellettien päällä kesällä 2006...

Salvadorilla on hieman vaatimaton kuvio nykyhetken black taneja katsoen, mutta se on ihan hyvä, koska suurimmaksi osaksi pidän kotona enemmän silmääni miellyttäviä, runsaskuvioisia eläimiä. Jos niitä astuttaisi vaan keskenään, niin silmärenkaat alkavat ensimmäisenä yhdistyä nenämerkkien kanssa ja muutenkin kuviota tulisi poikaseen liikaa näyttelyitä ajatellen. En erikoisemmin piittaa self blackeistä, joten on ihan hyvä, että kotona on näitä vanhanaikaisempia herroja vielä. ;)

Salvadorin veli, Tirlittanin Sergio, on asustellut naapurikunnassa lemmikkimarsuna koko ikänsä. Kesällä 2006 "Sergei" sitten muutti meille odottamaan uutta kotia, kun sen omistaja joutui muuttaa omakotitalosta kerrostaloon. Yllättäen Sergio sai kuitenkin elämänsä tilaisuuden eli kutsun Dixie-marsulan jäseneksi.

Tässä Salvadorin veli, Tirlittanin Sergio ~~~~~>

Sergio 2v

Salvadoria on tarkoitus käyttää black tan -kasvatuksessa. Sen ensisijainen morsianehdokas oli alunperinkin Anemone's Kismet ja heidän yhteinen rakkauden hedelmänsä (tosin vääränvärinen sellainen...) syntyikin vasta Salvadorin ollessa jo 2,5 vuotias.

9.10.2006 - sileäkarvainen
emä: Anemone's Kismet* (black tan)
1. Anemone's Bounty - chocolate tan - uros - Katriina Hautala

Kun Obi-wan sairastui "satiinitautiin", jouduttiin lopettaa ja lähettää EVIRAan tutkittavaksi, Salvador tarvitsi uuden kaverin. Yhdistin sen sitten Arjan toiseen kasvattiin, Tirlittanin Tan-Ssiin, joka on lilac tan. Tämä kuva lienee viimeien Salvadorista. Se on otettu kesäkuussa 2007 eli pojan 3-vuotissynttäreiden jälkeen. Helteisenä elokuun päivänä Salvador löytyi menehtyneenä... :´(

Mimosan Nokipoika
black tan
M133-03
Kirsi Kjäll
JellyBelly's Stanley
black tan
M301-01
Catarine Hansson, S
JellyBelly's Nyx
black tan
Emmicas Sun-Tan
black tan
Andien Forestgirl
black tan
M334-02
Anneli Ceder
Danfox
lilac fox
MeT's Tan Tambourin
black tan
Emmicas Black Tanya
black tan
Ewa Brodin, S
Emmicas Tan Qanyika
engl.crest black tan
Ewa Brodin, S
Viby's Foxed Robin Hood
black sobel fox
S Mva Teddybears Bl. Liberty
self black
Emmicas Tan-Burin
black tan
SM29029-02
Ewa Bbrodin, S
Emmicas Utter
black otter
Emmicas You Bet
rex chocolate

Salvador?

Salvador on espanjaa ja tarkoittaa suomeksi pelastajaa. Salvador esiintyy myös ahkerasti Latinalaisen Amerikan maantieteessä: se on yksi Brasilian kaupungeista, El Salvador taas on Väli-Amerikkalainen valtio ja sen pääkaupunki on San Salvador. San Salvador oli myös ensimmäisen hamsterini Niken isä... ;)

Kehykset hukassa?